Bagel File 040 TOLO COFFEE&BAKERY (東京都世田谷区)

ランチを終えて次の店へ。
(To the next shop finishing lunch.)

13時台ということで、おそらく一日で一番暑い時間帯。
(With that said 13:00 table, time zone hottest in a day probably.)

しかも日陰なし・・・。
(And ... no shade.)

日差しもすごいし、アスファルトも熱々だしで大分ヒートアップでした(>_<)
(Wow even sunshine, and it was heat up considerably asphalt also to very hot (> _ <) )

何とかたどり着いたのが、トロコーヒー&ベーカリー
(It is somehow had arrived, TORO COFFEE & BAKERY.)


一階が白髭のシュークリーム工房でトトロのシュークリームが食べれるということで、それ狙いのお客さんでカフェは満席。
(By the first floor that is eat cream puff Totoro in Shirahige-no-shukurimukobo, café full house in the audience of the aim it.)



席が空くまで、外で順番待ち。
(Seat until it is cleared, waiting outside.)

日陰なのが救いでした。
(What shade was the salvation.)


アイスソイラテ飲んでクールダウン。
(Cool down drinking ice soy milk latte.)

カフェでまったり寛げました。
(I was chillin relax at the cafe.)

パンは2階で買えます。
(I can buy on the second floor bread.)


この日はベーグルを一個も買っていなかったので、こちらではベーグルを。
(One also did not bought a bagel this day, the bagels here.)




山のベーグルとチョビの2種類。
(Two types of Chobi and bagels mountain.)

山のベーグルは、全粒粉を使用して天然酵母で作られたとのことでしたが、大分ソフトな口当たり。
(It was bagels of the mountain and made ​​with natural yeast using whole grain, but taste very soft.)

チョビは、ブラックオリーブとアンチョビ入りでしたが、こちらもソフトな口当たり。
(Chobi was anchovy-filled and black olives, but here also soft mouthfeel.)

オリーブの存在感はありましたが、アンチョビはもうちょい風味があってもいいかな~。
(There was the presence of the olive, but I wonder even if there is a little more flavor anchovies.)

どちらもあまりベーグルっぽくない印象でした。
(Both were impressive and seem like bagels too.)

他のパンも買ってみればよかったなぁ・・・。
(I wish I had if you buy bread other.)


トロパンの後に、ユヌクレに行こうとしてたのですが、あまりの暑さに断念。
(We were trying to go to the uneclef after TOLOPAN, but gave up the heat too much.)

次回リベンジしたいなぁ。
(I want to revenge next time.)

今回の世田谷ツアーも充実でした!
(Setagaya this tour was also a big savings!)

次の世田谷ツアーは駒沢エリアかしら・・・。
(Setagaya next tour I wonder Komazawa area.)




公式HP  http://tolotokyo.com/tolocoffeeandbakery


★★★☆☆---味
★★★★☆---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気

(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)