Special CICOUTE BAKERY (東京都八王子市)

京王永山駅から3駅の南大沢駅で下車。
(Get off at from Keio Nagayama Station 3 Station Minami-Osawa Station.)

初めて降りた駅なのですが、駅前の発展っぷりに驚きました。
(It's the first time I got off the station, but I was surprised in front of the station of developing sore.)

チクテベーカリーに向かったのですが、土地勘がないもので無駄に遠回り。
(And I headed to CICOUTE BAKERY, but in vain circuitous ones there is no land intuition.)

公園を突っ切って、住宅街を突っ切れる最短ルートがあるのを知ったのは帰る時でした。
(It cuts through the park, it was time to you go knew that there are erect expires shortest route a residential area.)

11時30分のオープンの10分前にお店に到着したら、すでに5組待ちでした。
(When you arrive in the shop 11:30 to 10 minutes before the open, it was already five sets waiting.)


お店の人気商品とサンドウィッチ類が狙いです。
(Popular products and sandwich kind of shop is aim.)


今日のサンドメニュー。
(Sand menu of today.)

オープンし、順番に店内に入っていき、流れるようにレジまで行きます。
(And open, and we entered the store to order, go to register to flow.)

あまり悩んでいる時間がなく、流れに乗ってオーダーしていかなきゃなので人気の商品などを予習をしておくのが良いかもしれないです。
(There is no time to think too much, because such unless ordered to ride with the flow you might be better to keep the preparation of such popular products.)

ちなみに店内の撮影はNGのようですが、写真を撮っている余裕なんてありません。
(By the way, shooting in the store is like NG, but no such thing afford to take a picture.)


まずは、チクテバケットチーズ、クリームフロマージュ、マフィン。
(First, cicoute bucket cheese, cream fromage, muffin.)

チクテバケットは、チクテの“C”ですかね。
(CICOUTE bucket, I guess "C" of CICOUTE.)

あふれるほどにチーズが入っていて、生地は小麦のうまみがしっかり感じられます。
(Full enough to have entered cheese, the dough will feel firmly the flavor of wheat.)

クリームフロマージュは、断面見て驚き!
(Cream Fromage is surprised to see cross-section!)


半分以上がクリームチーズです。たまりません。
(More than half is cream cheese. Irresistible.)

マフィンは、下北沢のカフェで大人気だった商品。
(Muffins, was very popular in Shimokitazawa of cafe products.)

ふんわりもっちりで、生地だけ食べても十分美味しいです。
(Fluffy is elastic, it is enough delicious to eat only fabric.)


こちらも人気商品、にんじんサラダとマスタードチキン。
(Here also popular products, carrot salad and mustard chicken.)

軽くレンジで温めてみました。
(I tried to warm lightly microwave.)

生地はもちもちで、にんじんの食感とマスタードのほのかな酸味、チキンがベストマッチです。
(The dough is elastic, carrot of texture and mustard of faint sour, chicken is the best match.)


レバーパテとクレソン。
(Liver pate and watercress.)

軽くトーストしたら、さっくりしっとりのカンパーニュに少しとろっとしたレバーペースト、クレソンのほのかな苦みがこれまたバランスよい!
(Lightly Once you toast, crispy moist little creamy and the liver paste in Campagne, is this also a good balance faint bitterness of watercress!)


そしてタルティーヌ2種。
(And tartine 2 species.)

里芋とチーズは、里芋のとろっとした食感や甘みとたっぷりのチーズが意外と合う!!
(Taro and cheese, creamy the texture and sweetness and plenty of cheese of taro is surprisingly fit! !)

やはり芋とパンは合います!
(Again potatoes and bread will fit!)

太ねぎとしらすは、ねぎの風味としらすの塩気がいい!!
(Thick green onions and whitebait is, is good salty flavor of green onions and whitebait! !)

お酒に合いそうな味わい。
(Likely taste fit to drink.)

タルティーヌ、お店によっては見栄えがいいけど食べにくいものが多いのですが、こちらのはボロボロ具が落ちてこないし、とても食べやすいです。
(Tartine, the But there are many things that hard to eat I look good in some shops, here's is to tattered fixture does not come down, I am very easy to eat.)

種類も多くて、かなり迷いました。
(Type at most, I hesitated considerably.)

どれも美味しいパンばかりでした!!
(None was just delicious bread! !)




公式HP  http://cicoute-bakery.com/


★★★★★---味
★★★★☆---価格
★★★☆☆---立地
★★★★☆---雰囲気

(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)