Bagel File 007 HIGU BAGEL ② (東京都板橋区)

週末はお決まりのべーぐるさんぽ。
(Usual and bagels walk weekend.)

まだ肌寒いけど、天気もいいので日中は歩くのには気持ちいいですね。
(Though still chilly, It is pleasant to walk during the day because the weather is also good.)

スタートは、板橋本町からスタートです。
(Start is a start from Itabashi Honcho.)

板橋本町と言えば、ヒグベーグルです。
(Speaking of Itabashi Honcho, it is Higu Bagel.)


前回来たときは、早い時間に来すぎて、惣菜系のベーグルがまだ並んでいなかったので、リベンジしに来ました。
(When I came last time, it is too came in the early hours, so prepared food type of bagels were not lined up yet, we come to revenge.)

前回のレポはこちら⇒ Bagel File 007 HIGU BAGEL
(Previous report here)



あとはカフェメニューも食べてみたかったので、ランチもこちらで。
(In addition, since I wanted to also eat cafe menu, lunch in here.)


お店に入るとすぐに、お目当ての惣菜系ベーグルが並んでいました。
(As soon as you enter the shop, was lined with you're looking for prepared foods type bagels.)


レギュラーメニューも充実してます。
(Also substantial regular menu.)


季節メニューも何個かありました。
(Seasonal menu also had some number.)

先に持ち帰り用のメニューを購入し、カフェメニューも先にお会計。
(Ahead and purchased the menu takeaway in, checkout cafe menu also before.)


ホットソイラテとベーグルサンドをオーダー。
(And order a hot soy latte and bagels sand.)


季節メニューの、ホットカマンベール&コンビーフサンド。
(Seasonal menu, hot Camembert & corned beef sand.)

二週連続のコンビーフ!!
(Two consecutive weeks of corned beef! !)

ベーグルは、玄米ベーグル。
(Bagels, bagels brown rice.)

分厚くてとろとろのカマンベールチーズがたまんないです。
(The thick and melted Camembert cheese is irresistible.)

コンビーフの塩気と肉感がチーズと合います。
(Salty and meat feeling of corned beef will fit with the cheese.)

ホースラディッシュが鼻につんときますが、これがアクセントになっていいです。
(Horseradish will stimulate the nose, but this is a good become accent.)

わさびが苦手な人は抜いたほうがいいかもしれないです。
(Wasabi is perhaps had better remove weak people.)

そしてコーヒーも美味しいです。
(And coffee is also delicious.)

これはポイント高い!!
(This points higher! !)


テイクアウト用で購入したのは、パンプキンベーグル、季節限定のきなこもちベーグル。
(Which was purchased in for takeout, the pumpkin bagels, mochi soy flour bagels seasonal.)

パンプキンベーグルは、かぼちゃピューレを練りこんだ生地にパンプキンシードがたっぷりトッピングされています。
(Pumpkin bagels, pumpkin seed has been plenty of topping dough kneaded the pumpkin puree.)

かぼちゃ風味とシードの食感がいいです。
(Texture of pumpkin flavor and seed is good.)

きなこもちベーグルは、ベーグル生地にきなこあんとお餅が入っていて、表面にきなこがかかっています。
(Soy flour mochi bagels, and contains soy flour bean jam and mochi in bagel dough, soy flour has applied to the surface.)

お餅がやわらかく、きなこあんと合わさってまさにきなこもちでした!
(Mochi is soft, it was just soy flour mochi combine the soy flour bean jam!)


待望の惣菜系ベーグルは、ビーフシチューベーグル、明太子もちチーズベーグル。
(The long-awaited prepared foods type bagels, beef stew bagel, marinated cod roe mochi cheese bagel.)

ビーフシチューベーグルは、デミグラスソースの上に野菜がゴロゴロのっていて、チーズがトッピングされています。
(Beef stew bagels, vegetables are not riding purring on top of the demi-glace sauce, cheese has been topping.)

見た目の通り具材感がすごいです。
(It looks as ingredients feeling is amazing.)

明太子もちチーズベーグルは、表面に明太子ソースと餅とチーズがトッピングされています。
(Marinated cod roe mochi cheese bagel, marinated cod roe source and mochi and cheese has been topping the surface.)

明太子の風味はちょっと弱いものの、餅の存在感はあります。
(Although flavor of marinated cod roe is a little weak, there is presence of mochi.)

生地はどちらもプレーン生地で、湯種特有の弾力感。
(Both fabrics in plain fabric, hot water species-specific elasticity feeling.)

個性的なメニューも魅力的ですが、やはり独特な生地の食感が好きです。
(Unique menu is also attractive, but it is still like the texture of the unique fabric.)

以前来たときは、若干期待はずれな印象が残ってしまっていたのですが、今回はそれを払拭できてよかったです!!
(When it came before, but I had leftover slightly disappointing impression, this time it was good to dispel it! !)


お腹も満たされたことで、次のお店に歩いて向かいました。
(By stomach has also been met, I went to walk to the next shop.)




公式HP  http://www.higubagel.com/



★★★★★---味
★★★★☆---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気

(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)