Bagel File 004 BOULANGERIE KEN ② (東京都板橋区)

本日のべーぐるさんぽ、東武東上線エリアへ行ってみました。
(Today's bagels walk, and I went to the Tobu Tojo Line area.)

天気はいいのですが、風が強くて肌寒い。
(The weather is good, but chilly strong wind.)

まず最初に行ったのが、下赤塚にあります、ブーランジェリーケンです。
(First, the first was performed by, located Shimoakatsuka, it is Boulangerie Ken.)

東京ベーグルの中でも人気上位のお店です。
(It is a shop of popular higher among Tokyo bagels.)

以前のレポはこちら ⇒ Bagel File 004 BOULANGERIE KEN
(Previous report here)


午前中に来店したのは初めてかも。
(Be the first time I was coming to a store in the morning.)

店内はお客さんでいっぱいでした。
(Store was full of customers.)

午前中だったので品数も豊富でした。
(Number of articles was also rich because it was in the morning.)


噂のキウイクロワッサンもありました。
(There was also the kiwi croissant rumor.)


ベーグルも種類豊富。
(Bagels also varied.)


バレンタインデーということで、チョコ類多い。
(Valentine that the Day, the chocolate kind many.)


サンドウィッチ類もたくさんありました。
(Sandwich of any kind there was a lot.)

でもメインはベーグルです。
(But the main is bagels.)


購入したものは、かぼちゃキャラメルアーモンドベーグル、ベリークリームチーズベーグル、かぼちゃシチューベーグル、フォカッチャサンド。
(Those purchased, pumpkin caramel almond bagels, cream cheese bagel berry, pumpkin stew bagels, focaccia sand.)

かぼちゃキャラメルアーモンドベーグルは、かぼちゃ生地にキャラメルクリームとアーモンドが入っています。
(Pumpkin caramel almond bagels, contains the caramel cream and almonds in pumpkin dough.)

生地はかぼちゃそのものが練りこまれています。
(Fabric has been kneaded the pumpkin itself.)

アーモンドがホールで何粒も豪快に入っていました。
(Almond of hole size was found in the exciting nothing grain.)

キャラメルクリーム、何だかチョコの味がしました。
(Caramel cream, was a somehow chocolate taste.)

これは私にとっては危険な味です。
(This is a dangerous taste for me.)

ベリークリームチーズベーグルは、生地にベリーが練りこまれていて、中にクリームチーズが入っています。
(Berry cream cheese bagels, berries have kneaded the dough, cream cheese has entered into.)

大きな苺が入っていて特に美味しかった!!
(In particular, was delicious and contains a large strawberry! !)

かぼちゃシチューベーグルは、かぼちゃ生地にホワイトソースとハムやチーズがたっぷり。
(Pumpkin stew bagels, plenty of white sauce and ham and cheese pumpkin dough.)

ボリュームも満点です。
(Volume is also perfect score.)

生地は、ひきがしっかりしたシンプルな食感です。
(Fabric is a simple texture elasticity firm.)

フォカッチャサンドは、とってもハーブが効いたフォカッチャにハムとホワイトソースとチーズがたっぷりサンドしてあります。
(Focaccia Sand, very herb has worked ham and white sauce and cheese on focaccia has been sand plenty.)

どこから食べても具材が溢れ出す感じがたまりません。
(Irresistible feel ingredients is overflowing to eat from anywhere.)

これはリベイクしたら最高に美味しいです。
(This is delicious to the best if you rehash.)

ベーグルを中心に、ケンの特徴としてはとにかくボリュームがすごい!!
(Centered on bagels, anyway volume is amazing as Ken features! !)

そして種類が無限に豊富。
(And types of infinite abundance.)

サンドウィッチも評判いいので魅力的なのですが、いつもベーグルばかり買ってしまいます・・・。
(Since the sandwich reputation say I attractive, but it will always bought just bagels ....)

そして帰りは重い思いを毎回・・・。
(And return to the heavy I think every time ....)

でも止められないケンのベーグル、今度は夏メニューを狙って来たいな。
(But unstoppable Ken of bagels, I now want to come aimed at the summer menu.)

この後、朝霞へ移動です。
(After this, it is moved to the Asaka.)



公式HP  http://boulangerieken.itabashi-life.com/


★★★★☆---味
★★★★★---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気

(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)