ランチのお店のすぐ近くにあるお店に、ランチ前にお立ち寄り。
(To the shop it is in the immediate vicinity of the shops of lunch, and visit us before lunch.)
麦ばたけというお店です。
(It is a shop called Mugibatake.)
今の仕事を始めたばかりの頃以来の来店。
(Since the coming days of just starting the current job.)
が、しかしベーグルが12時半過ぎないと焼きあがらないということで、ランチ後に再度来店。
(There are, however bagels and that the will not rise baked with only 12:30, again coming to the store after lunch.)
お店に入ると・・・
(When you enter the shop ...)
ちゃんと焼き上がっていました。
(I've been properly baked.)
食パンや菓子パン。
(Bread and pastries.)
ロールパンもありました。
(There was also a bun.)
購入したものは、手ごねパン、プチパンリング。
(Those purchased, hand kneading bread, petit pan ring.)
手ごねパンは、とてももちもち。
(Hand kneading bread, very sticky.)
小麦の味が感じられるパンで、スープなどにとっても合います。
(In bread you can feel the taste of wheat, it goes well for such soup.)
プチパンリングは、いちじくくるみ、レーズンくるみ、プチパン、全粒粉、かぼちゃパンがくっついたパン。
(Petit pan ring, bread figs walnuts, raisins walnut, petit pan, whole grains, pumpkin bread stuck.)
それぞれ個別にも売っているのですが、欲張りなんでこちらを。
(How can each of which also sell to individual, here so greedy.)
いちじくくるみは、大粒のいちじくが入っていて、くるみの食感も一緒に楽しめます。
(Fig walnut is, and contains the figs of large, also you can enjoy together walnut texture.)
レーズンくるみは、イメージ通りの間違いない組合せ。
(Raisin walnut is, no doubt a combination of image as expected.)
プチパンは、一番シンプルなプレーンなパン。
(Petit pan is, a most simple plain bread.)
全粒粉は、全粒粉が入ったパンで、クセもないので食べやすいです。
(Whole wheat flour is a whole grain bread is on, I am easy to eat because there is no habit.)
かぼちゃパンは、見た目もきれいな黄色で、かぼちゃの風味もほんのり味わえます。
(Pumpkin bread, looks at the beautiful yellow, taste slightly also flavor of pumpkin.)
ベーグルは、ごまベーグル、シナモンレーズンベーグル。
(Bagels, sesame bagels, cinnamon raisin bagels.)
生地の表面はパリッとしていて、クラムは弾力がしっかりで、うまみも感じられるベーグルでした。
(The surface of the fabric you are crisp, crumb elasticity is a firm, it was bagels taste also be felt.)
全体的に小麦のおいしさをしっかり味わえるパンが多かったです。
(Is bread were often taste overall firmly the taste of wheat.)
シンプルだけど美味しさを出せるって、実は一番難しいんですよね。
(Simple but to me put out the taste, actually I'm I the most difficult.)
さすが素材にもこだわってパンを焼いているお店なだけありますね。
(It has only shops that baked the bread stuck expected also to the material.)
公式HP http://blog.goo.ne.jp/mugibatakepan
★★★★☆---味
★★★★☆---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気
(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)
(To the shop it is in the immediate vicinity of the shops of lunch, and visit us before lunch.)
麦ばたけというお店です。
(It is a shop called Mugibatake.)
今の仕事を始めたばかりの頃以来の来店。
(Since the coming days of just starting the current job.)
が、しかしベーグルが12時半過ぎないと焼きあがらないということで、ランチ後に再度来店。
(There are, however bagels and that the will not rise baked with only 12:30, again coming to the store after lunch.)
お店に入ると・・・
(When you enter the shop ...)
ちゃんと焼き上がっていました。
(I've been properly baked.)
食パンや菓子パン。
(Bread and pastries.)
ロールパンもありました。
(There was also a bun.)
購入したものは、手ごねパン、プチパンリング。
(Those purchased, hand kneading bread, petit pan ring.)
手ごねパンは、とてももちもち。
(Hand kneading bread, very sticky.)
小麦の味が感じられるパンで、スープなどにとっても合います。
(In bread you can feel the taste of wheat, it goes well for such soup.)
プチパンリングは、いちじくくるみ、レーズンくるみ、プチパン、全粒粉、かぼちゃパンがくっついたパン。
(Petit pan ring, bread figs walnuts, raisins walnut, petit pan, whole grains, pumpkin bread stuck.)
それぞれ個別にも売っているのですが、欲張りなんでこちらを。
(How can each of which also sell to individual, here so greedy.)
いちじくくるみは、大粒のいちじくが入っていて、くるみの食感も一緒に楽しめます。
(Fig walnut is, and contains the figs of large, also you can enjoy together walnut texture.)
レーズンくるみは、イメージ通りの間違いない組合せ。
(Raisin walnut is, no doubt a combination of image as expected.)
プチパンは、一番シンプルなプレーンなパン。
(Petit pan is, a most simple plain bread.)
全粒粉は、全粒粉が入ったパンで、クセもないので食べやすいです。
(Whole wheat flour is a whole grain bread is on, I am easy to eat because there is no habit.)
かぼちゃパンは、見た目もきれいな黄色で、かぼちゃの風味もほんのり味わえます。
(Pumpkin bread, looks at the beautiful yellow, taste slightly also flavor of pumpkin.)
ベーグルは、ごまベーグル、シナモンレーズンベーグル。
(Bagels, sesame bagels, cinnamon raisin bagels.)
生地の表面はパリッとしていて、クラムは弾力がしっかりで、うまみも感じられるベーグルでした。
(The surface of the fabric you are crisp, crumb elasticity is a firm, it was bagels taste also be felt.)
全体的に小麦のおいしさをしっかり味わえるパンが多かったです。
(Is bread were often taste overall firmly the taste of wheat.)
シンプルだけど美味しさを出せるって、実は一番難しいんですよね。
(Simple but to me put out the taste, actually I'm I the most difficult.)
さすが素材にもこだわってパンを焼いているお店なだけありますね。
(It has only shops that baked the bread stuck expected also to the material.)
公式HP http://blog.goo.ne.jp/mugibatakepan
★★★★☆---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気
(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)