Special M-SIZE (東京都目黒区)

最後に向かったお店は、エムサイズというお店です。
(Finally shop headed is a shop called M-size.)


無農薬小麦と13種類もの天然酵母をでパンを焼いています。
(The bread out of the pesticide-free wheat and 13 kinds of natural yeast she has baked.)


お店に入ると・・・
(When you enter the shop ...)


いろいろな酵母で作られたパンが並んでいます。
(Is lined with bread made in a variety of yeast.)


個性豊かなパンが多くて、どのパンも魅力的です。
(Have many distinctive bread, What is bread also attractive.)


購入したものは、ブルーベリー胚芽、安納芋ヨーグルト。
(Those purchased, blueberry germ, Anno potato yogurt.)

ブルーベリー胚芽は、紅芋酵母を使って、低温殺菌牛乳仕込みの胚芽入りの生地にくるみとブルーベリーが練りこまれています。
(Blueberry germ, using the Beniimo yeast, you have kneaded the walnuts and blueberries in the dough of germ-filled of pasteurized milk charged.)

生地の食感は、意外にも軽い。
(Fabric texture is surprisingly lighter.)

天然酵母の生地の自分のイメージを覆す軽さです。
(Natural yeast is their lightness to overturn the image of the fabric.)

安納芋ヨーグルトは、りんご酵母を使って、カスピ海ヨーグルトで仕込んだ生地にサルタナレーズンを練りこみ、表面に安納芋ペーストがたっぷり絞ってあります。
(Anno potato yogurt, she can use the apple yeast and kneading the Sultana raisins into dough was charged in the Caspian Sea yogurt, Anno potato paste is squeezed plenty on the surface.)

こちらの生地は、しっとりもちもち。
(This fabric, moist sticky.)

触っただけで保湿感を感じます。
(I feel a sense of moisturizing just touched.)

生地はほんのり酸味を感じながらも、レーズンや安納芋の甘さがちょうどよく、味のバランスもいいです。
(The fabric is also feeling the slightly sour, is a well-sweetness of the raisins and Anno potato is just, also good balance of taste.)

入る原料によっても違いは出てくるといえども、酵母でこんなにも個性が出るものかと驚かされました。
(Also even the difference comes out by raw materials entering, I was surprised with how things come out so much personality in yeast.)

これだけの酵母を操れる店主にあっぱれです!!
(This just is Appare to shopkeeper yeast it is possible to manipulate the! !)


このお店を出た後は、最後の仕事に向かいました。
(After leaving the shop, I went to the end of the work.)

9年勤めたうち8年間製品開発の仕事に没頭し、この日を迎えました。
(Immersed in the product development work eight years while it worked nine years, was celebrated this day.)

未練もなく、やりきった気持ちでいっぱいです。
(Regret without any, it is full of feeling, taken spear.)

これからは、仕事ではなく純粋にパン好きとして生きていけます。
(From now on, I will live as purely favorite bread rather than work.)

今までとは違う視点でパンが見れる、また新しい発見に出会えるのが楽しみです。
(Watch bread is a different point of view and until now, also I am looking forward to the meet to new discoveries.)



参考HP  http://tabelog.com/tokyo/A1317/A131702/13024601/

★★★★☆---味
★★★★☆---価格
★★★★☆---立地
★★★★☆---雰囲気

(味→自分の好みの味か、価格→お得感、立地→利用しやすい駅か&駅からのアクセスや分かりやすさ、雰囲気→接客やお店の外装や内装)